Milk Copenhagen – tanskalainen timantti on rantautumassa Suomeen. Base Catering oli vastaanottamassa brändiä herkullisin Menuin. 

Milk Copenhagen on nokkela uusi lasten- ja naistenvaate  brändi jonka vaatteista löydät yksinkertaisen linjan, tyylikkyyden sekä usein hauskan yksityiskohdan.

Base Catering toi tilaisuuteen herkullisia värejä. Cocktail-tilaisuus on osuva valinta juuri esimerkiksi koulutustilaisuuteen. Pientä suolaista ja pieniä taideteoksia, macaronseja. Tilaisuudessa macaronsien värit toistuivat kukka-asetelmissa, sekä Menun värilinja oli yhtenäinen.

Base Catering rakentaa Menun tilaisuuden ympärille, kattauksesta yksityiskohtiin ja kukka-asetelmiin. Emme turhaa ole täyden palvelun catering, Base Catering.

Aamiainen juhlissa ja tapahtumissa on alkanut ottaa aivan uutta osaa viime vuosina. Base Catering tarjoaa asiakkailleen uutta ja herkullista vaihtoehtoa tai sitä pientä lisää miten juuri sinä erotut joukosta.

Ole ajan hermoilla ja tilaa tarjous sinun näköisestä aamiaisesta. Toimitamme tietysti paikalle halutesasi astiat, kalusteet, henkilökunnan, kukkia unohtamatta.

Sen runsaan – viiden tähden Base Cateringin aamiaisen saa tilattua juuri esimerkiksi työpaikallesi. Onko aamiainen kevyt cocktail-tyyppinen, hieman runsaampi buffet-tyylinen vai pöytiä notkuttava brunssi? 

Base Catering räätälöi aamiaismenun juuri sellaiseksi kuin itse haluat ja toivot. 

Haluaisiko sinun yrityksesi herätellä asiakkaita tai omia työntekijöitä herkullisella aamiaisella juuri siellä missä tapahtuu – eli työpaikalla?  Palaverin se-herkullisin osa. 

Onko sinun yrityksesi järjestämässä virkistyspäiviä: Yöpyvälle  yhteistyökumppanille yleellinen aamiaismenu suoraan  juhlapaikalle. 

Miltä kuullostaisi häiden jälkeinen herättelevä hääbrunssi hääpaikalla?

Haluaisitko kiittää häiden jälkeen vieraita upealla aamiaisella, tai haluaisitteko itse hääparina jatkaa vieraiden kanssa juhlimista myös seuraavana päivänä? Häiden ei tarvitse loppua iltaan. 

Base Catering – se astetta parempi pitopalvelu. Palveluksessanne.

Base Catering kurkisti designin maailmaan Eerikinkadulle!
Helsingissä sijaitseva Out of the dark liike on intohimoiselle sisustajalle, uutta etsivälle tai kauniista esineistä kiinnostuneelle.
Base Catering toi tilaisuuteen yksinkertaisen, kauniin Menun joka kulki tilaisuuden läpi tyylikkään ryhdikkäästi.

Cocktailtilaisuus on loistava valinta tilaisuuteen missä ihmiset saavat vapaasti tutustua toisiinsa, tai tilaisuuteen jossa on paljon katseltavaa. Cocktailtilaisuus on rento, suolainen tai makea- tai molemmat!
Base Catering räätalöi Menun tilaisuuteen sekä asiakaskuntaan sopivaksi.

Out of the dark – cocktailmenu

Paahdetut punajuuret, pähkinöitä, aurajuustoa ja endiivejä

Savuporo deviled eggs & mallasleipä crumble

Jouluinen taboulleh, appelsiinimarinoitua kanaa & granaattiomenaa

Tilaisuudessa cocktailmenu tarjoiltiin Naturesse – biohajoavilta astioilta. Naturesse-kertakäyttöastiat ovat valmistettu ylijäämäraaka-aineista, kuten palmunlehdistä ja sokeriruo`osta. Astiat ovat kauniita, kestäviä sekä toimivia – myös kotikäytössä.

www.oot-drk.com Out of the dark

http://www.mtcoy.fi/naturesse/ Naturesse

Base Catering muistuttaa kaikkia loppuvuoden tapahtumista – oletko varannut jo pitopalvelun tilaisuuteesi?

Pikkujoulujen catering, vielä ehdit! Base Catering pystyyy toimittamaan Menun, somisteet ja kalusteet tilaisuuteesi nopeallakin aikataululla.

Base Cateringin kautta saat myös henkilökunnan juhliisi. Ammattitaidolla ja hymyssä suin töitä tekevä henkilökunta pitää huolen, että saat nauttia juhlistasi ja viihdyttää vieraitasi – me hoidamme muut.

Mietitkö kalusteita, kattausta tai juhlatilaa?  Base Catering ottaa asiakseen löytää teille, teidän näköisen juhlatilan ja kattaa pöydän alusta loppuun somisteita myöten. Otamme teidän huolet ja teemme huolista huikeita lopputuloksia!

Yritysjuhlat ja virkistäytymispäivät – Base Catering on tehnyt satoja, satojen ihmisien tapahtumia. Messut tai konsertti ulkoilmassa?  Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä Menu, juhlatila sekä halutessanne koko ohjelma!

Buffet? Cocktailtilaisuus? Base Catering sanoo kyllä- onnistuu!

Base Catering on mobiili- pääkaupunkiseutu ja lähialueet – oletteko valmiina?

Base Cateringin soihdut eivät sammu eikä kukaan tiimistä nuku – Pikkujoulut – oletko valmis?

Lumi satoi tuoden iloa ja valoa – pääkaupunkiseutu heräsi henkiin tuoden jengille sen ihmeellisen joulufiiliksen! Base Catering polkaisi virallisesti käyntiin vuoden railakkaimman sesongin – pikkujoulut! Firman pikkujoulut, ystävysten tai urheiluporukan – Base Catering toteuttaa ne kivemmat juhlat.

Vielä ehdit varata ruokapalvelut!                                                      

Base Catering muistuttaakin kaikkia tulevista pikkujouluista! Pikkumustaa, tonttulakkeja ja kuumaa glögiä! Pikkujoulumenujen suunnittelu on herkullisesti käynnissä – mitä teidän pikkujouluissa tarjoillaan?