COCKTAIL MENUT
Cocktailpala vaihtoehdot:
5,20 € / kpl (5,92€ / kpl sis. alv 14%)
- KASVIS
- Tomaattibruschetta & basilikahummusta (Veg)
- Sitruunaista jalotofuskagenia & merikaviaaria ( VEG)
- Seesamipaahdettuja kasvispyöryköitä, pikkelöityä chiliä & limeaiolia (M,G)
- Kanttarelliquiche, juuressipsejä & pestoa (L)
- KALA
- Lohipastramia, sitruunaista rapumajoneesia & jääsalaattia (L,G)
- Chilimarinoituja jättiravunpyrstöjä, limeaiolia & marinoitua punasipulia (L,G)
- Kylmäsavulohi Mousella täytetyt tuulihatut (VL)
- Pintapaahdettua merilohta, musteaiolia & retikkaa (L,G)
- LIHA
- Härkä crostini, harissa-aiolia & marinoitua punasipulia (L)
- Savuporokakkua, timjamia, puolukkaa & saaristolaisleipää (L,G)
- Revittyä ankkaa, briossia, aiolia & punasipulihilloketta (L)
Minimitilaus 25 hlöä
Lyhenteet
- M= Maidoton
- L= Laktoositon
- VL= Vähälaktoosinen
- G= Gluteiiniton
- VEG = Vegaaninen
- Otamme mielellämme toiveita vastaan menujen sisältöjen sekä erityisruokavalioiden suhteen. Luodaan yhdessä onnistunut menukokonaisuus tilaisuuteenne.
Cocktailpala vaihtoehdot: Pieni ja Makea
5,20 € / kpl (5,92€ / kpl sis. alv 14%)
- MAKEA
- Marmoroitu suklaakuppi, valkosuklaa murua & passion curd (L,G)
- Appelsiinilla maustettua mantelikakkua & maitosuklaa ganache (L)
- Vaniljapannacotta & suola-kinuskia (L,G)
- Mango-lime raakakakkua & vaniljamousse (VEG,G)
- *
Minimitilaus 25 hlö
Keittiön suositus menu
26,00€/ hlö / 5 palaa (29,64€ sis alv 14%)
- Keittiömestarin suositusmenu
- Seesamipaahdettuja kasvispyöryköitä, pikkelöityä chiliä & limeaiolia (M,G)
- Kylmäsavulohi Mousella täytetyt tuulihatut (VL)
- Tomaattibruschetta & basilikahummusta (Veg)
- Härkä-crostini, harissa-aioli & marinoitua punasipulia (L)
- *
- Vaniljapannacotta & suola-kinuskia (L,G)
Menujen hinnat sis. astiat