Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous


Please leave this field empty.

Pitopalvelu ja catering
Helsinki

Base Catering tarjoaa  upeita  ruokia, tarjoilun  ja korkealaatuiseen catering-palvelun häihin tai muihin tilaisuuksiin Helsingin alueella. Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme mieleenpalnuvat, fantastiset ja laadukkaat juhlat asiakkaillemme. Olemme edelläkävijöitä tarjoilun, tilaisuuksien suunnittelun ja kekseliäiden ruokien suhteen.  Tarjoamme täyden palvelun sinulle pitopalvelusta aina juhlatilojen etsintään ja saat meiltä myös tarvittavan henkilökunnan juhlapaikalle.

Meillä on ollut ilo suunnittella vuosien mittaan erilaisia juhlatilaisuuksia ja työskennellä useiden eri asiakkaiden kanssa. Jokaisella juhlalla on ollut erilainen budjetti ja idea, mistä olemme luoneet taianomaisen ja unohtumattoman illan. Juhlasta tekee unohtumattoman, kun juhlat on järjestetty tyylikkäästi ja hyvällä maulla, mikä tekee vaikutuksen juhlien vierailijoihin.

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat aina ruokiemme lähtökohtana. Soita meille ja kysy erilaisista menuistamme tai voimme suunitella täysin uuden menun pohjautuen toiveisiisi.  Huolehdimme aina vieraistasi ja haluamme, että kaikki viihtyvät. Otamme myös  huomioon, missä juhlat järjestetään tarjoilun suhteen. Olemme loihtineet erilaisia juhlia monenlaisiin tiloihin, joten otamme huomioon suunnittelussa esimerkiksi sinun hääpaikkasi.

Suunnittelitpa suurempaa hääjuhlaa, yritysjuhlia tai vaikka pikkujouluja,  Base Cateringin kokeneet ja taitavat työntekijät auttavat sinua luomaan illan, joka ylittää odotuksesi ja häikäisee vieraasi ja tilaisuudestasi tulee varmasti unohtumaton.

Otathan  yhteyttä jo tänään! Voit joko lähettää viestiä tai soittaa meille. Aloitamme suunnittelun heti ja autamme sinua luomaan unelmiesi juhlan.