Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous


Please leave this field empty.

Tilaisuuden luonne:
Jos olet kiinnostunut Cocktail / Buffet-tilaisuudesta, valitse menu:
Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn. Rekisteriseloste »

Pitopalvelu Hyvinkää

Onko sinulla suunnitteilla yritysjuhlat, syntymäpäivät tai pikkujoulut? Usein suunnittelutyö kasvaa suureksi ja tehtävälista on pitkä- juhlapaikan varaaminen, kukat, catering, juomat ja musiikki!

Base Catering on ammattitaitoinen pitopalveluyritys, joka toimii Hyvinkään alueella ja autamme juhlan järjestelyssä sekä itse juhlassa. Meillä on ollut ilo suunnittella vuosien mittaan erilaisia juhlatilaisuuksia ja työskennellä useiden eri asiakkaiden kanssa. Jokaisella juhlalla on ollut erilainen budjetti ja idea, mistä olemme luoneet taianomaisen ja unohtumattoman illan. Juhlasta tekee unohtumattoman, kun juhlat on järjestetty tyylikkäästi ja hyvällä maulla, mikä tekee vaikutuksen juhlien vierailijoihin.

Voit luottaa meille koko juhlan suunnittelun. Tarjoamme kaiken aina juhlapaikan koristelusta aina tapahtumaan tarvittavaan henkilökuntaan. Kerro meille, millaista tarjoilua toivoisit. Voimme taata, että tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet ovat aina ruokiemme lähtökohtana ja henkilökuntamme pystyy loihtimaan upeita makuelämyksiä.

Suunnitteletko häitä? Me Base Cateringillä olemme sitä mieltä, että elämäsi tärkeimmästä päivästä täytyy tehdä täydellinen. Oli kyseessä pienet tai suuret juhlat, kaunis tarjoilu ja juhlapaikan koristelu kruunaavat hetken. Kokemuksen ja ammattitaitomme avulla luomme hääpäivästäsi unohtumattoman, Hääkonsulttimme Base Cateringillä auttaa suunnittelussa ja myös hääpaikan etsimisessä. Räätälöimme sinulle häät, joista olet unelmoinut ja huolehdimme teistä ja vieraistanne koko päivän.

Otathan meihin yhteyttä! Base Cateringin kokeneet ja taitavat työntekijät auttavat sinua luomaan illan, joka ylittää odotuksesi ja häikäisee vieraasi ja tilaisuudestasi tulee varmasti unohtumaton. Soita jo tänään!