Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous


Please leave this field empty.

Tilaisuuden luonne:
Jos olet kiinnostunut Cocktail / Buffet-tilaisuudesta, valitse menu:
Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn. Rekisteriseloste »

Pitopalvelu Järvenpää

Base Catering on täyden palvelun catering-yritys ja toimimme Järvenpään alueella. Luomme yksilöllisiä ja räätälöityjä menuja ja juhlatapahtumia, mitkä suunnitellaan aina asiakkaan toiveisiin pohjautuen.

Varmistamme täydellisen juhlan tarjoamalla ammattimaisen ja ystävällisen palvelun koko juhlan ajan ja myös juhlien valmistelujen aikana. Oli kyseessä häät, yritysjuhlat, pikkujoulut tai valmistujaiset, olemme aina innokkaita auttamaan sinua järjestämään unelmiesi juhlatapahtuman.

Tahdomme tehdä tavallisesta jotain erityistä. Käytämme aina puhtaita ja tuoreita raaka-aineita tarjoilujemme pohjalla, mutta muuten voimme luoda mitä yksillöllisempiä tarjoiluratkaisuja. Kerro meille, mitä sinulla oli mielessäsi ja autamme sinua toteuttamaan sen.

Suunnitteletko häitä? Me Base Cateringillä olemme sitä mieltä, että elämäsi tärkeimmästä päivästä täytyy tehdä täydellinen. Oli kyseessä pienet tai suuret juhlat, kaunis tarjoilu ja juhlapaikan koristelu kruunaavat hetken. Kokemuksen ja ammattitaitomme avulla luomme hääpäivästäsi unohtumattoman, Hääkonsulttimme Base Cateringillä auttaa suunnittelussa ja myös hääpaikan etsimisessä. Tarjoamme myös pitopalvelun ja tarpeen mukaan tuomme henkilökuntaa suureen päivääsi, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään.
Räätälöimme sinulle häät, joista olet unelmoinut ja huolehdimme teistä ja vieraistanne koko päivän.

Palaathan pian asiaan ja kerro, millainen tapahtuma sinulla on suunnitteilla. Jokaisella juhlalla on ollut erilainen budjetti ja idea, joiden pohjalta juhla on suunniteltu. Base Cateringin kokeneet ja taitavat työntekijät auttavat sinua luomaan illan, joka ylittää odotuksesi ja häikäisee vieraasi ja tilaisuudestasi tulee varmasti unohtumaton. Soita jo tänään!