Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous


Please leave this field empty.

Tilaisuuden luonne:
Jos olet kiinnostunut Cocktail / Buffet-tilaisuudesta, valitse menu:
Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn. Rekisteriseloste »

Pitopalvelu Porvoo

Juhlasta tekee unohtumattoman, kun juhlat on järjestetty tyylikkäästi ja hyvällä maulla, mikä tekee vaikutuksen juhlien vierailijoihin. Base Catering tarjopaa pitopalvelun kaiken tyyppisiin juhlatilaisuuksiin kuten syntymäpäivät, häät, yritysjuhlat tai pikkujouluihin. Autamme sinua luomaan yksilöllisen ja upean tilaisuuden. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaiden toiveiden mukaiseksi ja kokenut henkilökuntamme auttaa sinua tilaisuuden suunnittelusta lähtien loppuun saakka.

Olemme edelläkävijöitä tarjoilun, tilaisuuksien suunnittelun ja kekseliäiden ruokien suhteen. Tarjoamme täyden palvelun sinulle pitopalvelusta aina juhlatilojen etsintään ja saat meiltä myös tarvittavan henkilökunnan juhlapaikalle. Meillä on ollut ilo suunnittella vuosien mittaan erilaisia juhlatilaisuuksia ja työskennellä useiden eri asiakkaiden kanssa. Jokaisella juhlalla on ollut erilainen budjetti ja idea, mistä olemme luoneet taianomaisen ja unohtumattoman illan. Juhlasta tekee unohtumattoman, kun juhlat on järjestetty tyylikkäästi ja hyvällä maulla, mikä tekee vaikutuksen juhlien vierailijoihin.

Elämäsi tärkempään juhlaan eli häihin Base Catering tarjoaa koko palvelun. Voimme suunnitella ja järjestää hääsi alusta loppuun saakka, sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Suunnittelemme päivästänne tyylikkään ja teidän näköisenne ja tottai kai unohtumattoman! Teemme upean menun tuoreista raaka-aineista ja koristelemme juhlapaikan tunnelmalliseksi. Palvelumme jatkuu häiden järjestämisestä aina suureen päivään ja huolehdimme vieraistasi.
Palaathana siaan ja kerro meille, millaisia juhlia tai tilaisuutta olet järjestämässä. Saat meihin yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestiä. Aloitetaan tilaisuuden järjestäminen jo tänään!