Jätä soittopyyntö


Please leave this field empty.

Pyydä Tarjous


Please leave this field empty.

Tilaisuuden luonne:
Jos olet kiinnostunut Cocktail / Buffet-tilaisuudesta, valitse menu:
Lähettämällä tämän viestin hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn. Rekisteriseloste »

Pitopalvelu Riihimäki

Tarjoamme asiakkaillemme Riihimäen alueella kattavan catering-palvelun. Olemme edelläkävijöitä tarjoilun, tilaisuuksien suunnittelun ja kekseliäiden ruokien suhteen. Tarjoamme täyden palvelun sinulle pitopalvelusta aina juhlatilojen etsintään ja saat meiltä myös tarvittavan henkilökunnan juhlapaikalle

Base Catering on täyden palvelun pitopalveluyritys. Luomme yksilöllisiä ja räätälöityjä menuja ja juhlatapahtumia, mitkä suunnitellaan aina asiakkaan toiveisiin pohjautuen. Varmistamme täydellisen juhlan tarjoamalla ammattimaisen ja ystävällisen palvelun koko juhlan ajan ja myös juhlien valmistelujen aikana. Oli kyseessä häät, yritysjuhlat, pikkujoulut tai valmistujaiset, olemme aina innokkaita auttamaan sinua järjestämään unelmiesi juhlatapahtuman.

Kun kyseessä on häät, tahdomme tietenkin, että hääpaikalla kaikki on täydellistä. Hääjuhlan järjestäminen on usein iso työ. Base Catering pystyy auttamaan alusta asti juhlan järjestämisessä. Anna meidän suunnitella sopiva menu ja järjestämme juhlapaikalle myös tarvittavan henkilökunnan, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Oli kyseessä pienet ja intiimit häät tai monen sadan vieraan juhlat, kokemuksemme ja ammattitaitomme avulla järjetämme molemmat toiveidesi mukaisesti. Hääjuhliin teemme maukkaan tarjoilun ja koristelemme juhlapaikan. Juhlasta tekee unohtumattoman, kun juhlat on järjestetty tyylikkäästi ja hyvällä maulla, mikä tekee vaikutuksen juhlien vierailijoihin. Pitopalvelun lisäksi etsimme tarvittaessa sopivan juhlapaikan ja teemme yhdessä hääjuhlasta unohtumattoman.

Otathan yhteyttä meihin tänään! Voit joko lähettää viestiä tai soittaa meille. Aloitetaan suunnittelu ja autamme sinua luomaan unelmiesi juhlan.